Montørernes uddannelsesdag

Montørernes uddannelsesdag

WOOD STEP har netop holdt intern uddannelsesdag for alle montører. En dag som har høj prioritet i firmaet.

Fokus på perfekte afslutninger

På ugebasis monterer vi mellem 40 og 50 trapper rundt om i hele landet. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har et hold dygtige montører, for hvem faglig stolthed skal tages helt bogstaveligt. Det fortjener de stor ros og anerkendelse for.
En WOOD STEP montør skal have et indgående produktkendskab. Ofte er det nemlig montøren, der har den sidste kontakt og aflevering ude hos kunden. Derfor har den halvårlige uddannelsesdag høj prioritet.

Det er en dag, hvor der bliver udvekslet erfaringer, tips og tricks. Og ikke mindst talt om, hvad man som kunde, skal kunne forvente, når WOOD STEP A/S kommer og monterer en speciallavet trætrappe. Med montage af et så stort antal trapper på uge- og årsbasis er der rigtigt mange værdifulde erfaringer at trække på.

Uddannelsesdagen er et vigtigt skridt i den løbende kvalitetssikring og optimering af afleveringsforretningen, der skal være med til at sikre, at kunderne altid bliver mødt af vores velkendte faglighed og professionelle tilgang – hele vejen rundt. Det skal være en god og tryg oplevelse at købe en WOOD STEP-trappe.