Ny trappe til Det Gule Palæ

Ny trappe til Det Gule Palæ

Trappemontøren er sendt på specialopgave i dag. Når snoren til Det legendariske Gule Palæ klippes på lørdag, bliver det nemlig med en trappe fra WOOD STEP.

Hvem kan sige nej til Egon Olsen?

Lørdag klippes snoren til Det "nye" Gule Palæ - bedre kendt som DSB's gamle københavnske kommandopost, der spillede en vigtig rolle i Olsen Banden på Sporet tilbage i 1975.

Forud for åbningen er gået en storstilet redningsaktion. Det nedrivningstruede palæ er blevet kørt og sejlet fra København til Gedser Remise, hvor kommandoposten nu har fået ny permanent adresse.

Palæet har kendt bedre dage. Det seneste år er der derfor blevet arbejdet i hærdigt på et tiltrængt ansigtsløft. Heller ikke trappen til 1. salen havde det for godt. Den klarededesværre ikke den lange rejse til Gedser. Da vi blev spurgt af den danske Olsen Banden Fanklub, om vi ville være med i en sponsoraftale og lave en ny trappe, sagde vi selvfølgelig ja. For hvem kan sige nej til Egon Olsen?

Alt var timet og tilrettelagt lige før sommerferien, men så faldt Jacob over noget, der i sidste time gav trappen en ny drejning.

Officiel åbning af Det Gule Palæ på lørdag d. 9. september kl. 12.