Den 1. marts er det 20 år siden, at Michael Frandsen startede som trappesælger i WOOD STEP A/S. Med flid og dygtighed kan man med rette sige, at Michael gennem de 20 år har taget alle trinnene til toppen! Michael er i dag Adm. direktør for WOOD STEP og ejer virksomheden sammen med Salgsdirektør Jacob Ravn.

Fra køkkensælger til trappesælger

Michael, der er født og opvokset i Skagen, var flyttet til Havndal sammen med sin kone Mette, som havde fået job som lærer på den lokale skole. Michael kom fra et job som køkkensælger i Aalborg og ville gerne slippe for den daglige køretur. Derfor søgte han jobbet som trappesælger hos WOOD STEP. Der er jo en vis lighed mellem salg af køkkener og trapper – det mente Michael i hvert fald.

Michael havde og har stadigvæk et stort talent for salg. På trods af, at han hverken er byggeteknisk eller håndværksuddannet, faldt det med trapper ham meget naturligt. Michaels evner med tal har også haft stor betydning for karrieren i WOOD STEP, samtidig med hans evne og iver for altid lige at tjekke alting en ekstra gang.

Det var derfor naturligt at Michael i 2005 blev produktchef for vores loftstrappeafdeling og senere overtog posten som indkøbsansvarlig for WOOD STEP’s produktsortiment. En funktion som Michael endnu ikke helt har sluppet, selvom han nu som direktør naturligvis har en masse andre gøremål.

20 år med stolthed og succes

Michael kan med stolthed og glæde se tilbage på de første 20 år i WOOD STEP med succes. Han har sammen med de øvrige medarbejdere været med til at skabe en stor succes, som nu efter et veloverstået generationsskifte er i nye gode og sikre hænder. Et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som har mod på fremtiden.

Som følge af corona situationen fejres dagen internt i WOOD STEP.