Din garanti for tryghed

trappeARKITEKTEN® hjælper dig

trappeARKITEKTEN® kan hjælpe dig med at afdække dine muligheder her og nu, når du skal købe trappe. Hjælpen sikrer dig også, at du får valgt en fremtidssikret løsning, der ikke kun er brugbar i dag, men også tilpasser sig familiens behov, i takt med at behovene ændrer sig – fx når I går fra at være småbørnsfamilie til at være familie med teenagere. Arkitekten kan rådgive dig omkring hele planlægningsprocessen, så du har det bedste beslutningsgrundlag, inden din trappe overhovedet sættes i produktion.

Grundigt forarbejde er vigtigt

Der går mange overvejelser og beslutninger forud for køb af trappe. De beslutninger, du træffer nu, er vigtige. Afhængig af dit byggeprojekts omfang skal du fx være opmærksom på hvilke byggeregler, der gør sig gældende, når 1.salen eller kælderen skal inddrages i beboelsesarealet, hvilke krav en trappe skal leve op til for at opfylde bygningsreglementet, hvilke materialer, du skal vælge – og hvilke, du bør gå udenom, hvis du vil undgå unødige ærgrelser, hvordan du børnesikrer trappen bedst muligt osv. Her kan arkitekten rådgive omkring dine valg.

BLOG: Planlæg dit trappekøb

Der er mange ting, som skal tænkes over og overvejes, når man skal købe en trappe. Derfor har vi skrevet de faser ned, som du kommer igennem, når du planlægger at købe en trappe.

 1. Skitsering af trappe
 2. Budget
 3. Byggetilladelse
 4. Tænk en ekstra gang over detaljerne
 5. Levering og montering

Er du nysgerrig på, hvad faserne indeholder?

Få hjælp af trappeARKITEKTEN® til at planlægge dit køb

Vi er specialister i at designe drømmetrapper sammen med vores kunder - og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Mulighederne for dialog er mange. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, TrappeARKITEKT besøg hos jer, og møde i vores showrooms – også digitalt.

Et besøg af trappeARKITEKTEN® inkluderer
 • Professionel projekthjælp
 • Rådgivning af trappehullets placering og størrelse
 • Sparring på dine egne idéer
 • Dialog om det videre forløb
 • Tilbudsgivning
 • 3D visualisering af jeres trappe

 

Besøget koster 2.500 kr. Der krediteres fuldt ud ved køb af en WOOD STEP trappe. Efter bestilling af et TrappeARKITEKT® besøg, kontakter vi dig telefonisk for aftale om tidspunkt. I den forbindelse fremsender vi en faktura, som bedes betalt inden besøget finder sted.

Besøg vores udstillinger til et møde med TrappeARKITEKTEN®
I vores showrooms kan du se vores store sortiment af trappeløsninger, vurdere og sammenligne modeller, gelændere, balustre m.m. samt vælge det materiale og finish, der passer til dit boligprojekt. Samtidig kan du få en snak med en af vores dygtige og erfarne trappekonsulenter, som kan rådgive og inspirere dig i dit valg af trappe.

Besøget tilbydes også digitalt. Læs mere her…

trappeARKITEKTEN®

Jeg ønsker

1 + 2 =

En WOOD STEP trappe inkluderer…

Garanti for kvalitet

Alle vore specialtrapper har vores garantimærke – WOOD STEP mærket. Det er din garanti for, at trappen holder det, den lover: unikt dansk design i topkvalitet. Mærket er også garanti for, at trappen bevarer sin værdi gennem generationer.

Mest trappe for pengene

Vi sørger altid for, at du får mest muligt trappe for dine penge. Vi sammenholder dine idéer, krav til funktionalitet, byggestil, økonomi og ønsker om materialer – og fusionerer det hele i en trappe, der tilgodeser både drømme og budget.

Professionel og erfaren rådgivning

Du er i trygge hænder. Vi har 30 års erfaring med rådgivning, produktion og montage af trapper – og er Danmarks førende trappespecialister. Vi har erfaring med at løse alle typer projekter – store som små. Vi sørger med andre ord for, at dit byggeprojekt kommer sikkert i mål.

Trapper i træ

Det er et håndværk at producere en trappe i træ – et levende håndværk, som vi sætter en stor ære i at værne om. Et af vore kendemærker er specialtrapper produceret efter gamle traditionsrige principper, hvor der er kælet for selv den mindste detalje.

Landsdækkende

Med showroom i Glostrup, Odense og Tørring nord for Randers er vi altid lige i nærheden af dig. Det er vores erfaring, at det har stor værdi at kunne se og røre ved kvaliteten inden bestilling af trappen. I udstillingerne står vores trappearkitekter klar til at hjælpe dig med de sidste vigtige valg.

Specialuddannede montører

Det kræver en specialist at montere en specialtrappe. Hos WOOD STEP uddanner vi vores egne montører, for at vi kan levere et produkt, der lever op til vores kvalitetskrav fra A-Z. Når trappen monteres af os, gennemgår vores montører trappen sammen med dig for at sikre, at du er helt tilfreds, inden vi kører videre til næste opgave.

Det siger vores kunder…

“Vores nye hus var bogstaveligt talt en rå firkantet betonkasse,  da trappeArkitekten® kom her for at måle op første gang.Vi havde svært ved at forestille os, hvordan den færdige trappe skulle se ud, men han kunne med det samme se for sig, hvad der ville passe ind i miljøet. Vi drøftede materialer, men design overlod vi til konsulenten.”

Berit og Morten

“Vi har selv designet udtrykket i trappen (ligesom vi selv har tegnet resten af huset), og specielt svinget, letheden og trappestarten fungerer godt. Den asymmetriske trappestart gør, at det ser ud som om, at trappen vokser ud af rummet og ikke er placeret bagefter, endvidere er det let at komme op af trappen fra flere vinkler”

Marianne og Lars

Få hjælp af TrappeARKITEKTEN®