Om WOOD STEP

Vi opfylder dine trappedrømme

WOOD STEP er en familievirksomhed stiftet af Peter Ravn, og som i dag drives af sønnen Jacob Ravn og Michael Frandsen. Det er WOOD STEPs mål at bygge videre på familien Ravns kærlighed til godt træhåndværk.

WOOD STEP har i alle vores 30 år i branchen været garant for kvalitet og er det fortsat, uanset hvilket af vores produkter du vælger. Hos os får du altid den hjælp og rådgivning, du har brug for, når du skal vælge din nye trappe.

WOOD STEP opfylder dine trappedrømme. Vores vision understøtter vores ønske om at være danskernes foretrukne trappeproducent.

Vores vision

  1. WOOD STEP A/S vil gennem proaktiv adfærd og innovativ produktudvikling være markedsledende inden for produkter, som henvender sig til kvalitetsbevidste forbrugere.
  2. Vi vil opfattes som en loyal og attraktiv samarbejdspartner, der har fokus på kvalitet og miljø.
  3. Vi skal og vil være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække og gennem udvikling, fastholde engagerede og kompetente medarbejdere.

WOOD STEP startede i 1991 som Danmarks mindste trappevirksomhed, men har gennem årene arbejdet sig op til at blive danskernes foretrukne leverandør af trapper. Vi kan levere alt i trapper lige fra skræddersyede trappeløsninger, specielt tilpasset til dine ønsker og dit hjem til enkle loftsstiger på standardmål. Uanset hvilket af vores produkter du vælger, får du altid…

  • Høj kvalitet
  • God service og professionel rådgivning
  • En tryg handel
  • Konkurrencedygtige priser

WOOD STEP mærket

Med WOOD STEP mærket er du garanteret, at trappen er et specialdesignet kvalitetsprodukt, der er baseret på mere end 25 års erfaring.

WOOD STEP mærket er din sikkerhed for, at trappen bevarer sin værdi gennem generationer.

Besøg os i et af vores showrooms

WOOD STEP har showrooms i Jylland, på Fyn og Sjælland. Her har du som kunde mulighed for at få inspiration og rådgivning til dit trappeprojekt.

Udstillingen i Tørring ved Havndal er beliggende på gården Østervang, der ligger med udsigt ud over Randers Fjord.

Udstillingen på Fyn og Sjælland ligger centralt i henholdsvis Odense og Glostrup.

I alle showrooms får man et tydeligt indtryk af respekten for de gamle håndværkstraditioner, som også kommer til udtryk i WOOD STEPs produkter.