Skitsering af trappe

Du har måske allerede gjort dig tanker om, hvordan din trappe skal se ud? Eller overvejet den planløsning og placering af trappen, du kunne tænke dig? Men kan drømmene realiseres, kender du til alle dine muligheder – eller er du lige nu i gang med at spore dig ind på en forkert løsning?

trappeARKITEKTEN kan hjælpe dig med at afdække dine muligheder allerede i den indledende idéfase, hvor alle idéer skal på bordet.

Arkitekten lytter til dine ønsker og krav til både bolig og trappe. Hvem er I, hvad drømmer I om og hvilken budgetramme har I? Det giver dig tidligt i planlægningen et klart billede af om drømmene kan realiseres, om der findes lovgivning og byggeregler som kan have indflydelse på dine valg, hvor meget trappen fylder i dit samlede budget – og hvor lang leveringstid, du skal påregne.

Budget

Nu kender du prisen på trappen, men snakken med trappeArkitekten® har måske sat gang i nye tanker omkring det samlede byggeprojekt? Er der behov for justering af det samlede byggeri og hvad betyder det for økonomi og tidsplan? Hvor meget kan/vil du selv lave, og hvor skal du ud og købe hjælp?

Søg byggetilladelse

Sørg for at være i god tid med at indhente alle byggetilladelser og vær opmærksom på, at der kan være lang sagsbehandlingstid. Skal du lægge lejligheder sammen gælder særlige regler. Læs mere om lejlighedssammenlægning her.

Før trappen sættes i produktion

Ønsker du at holde fast i den trappe, du allerede har fået tegning og pris på – eller er der detaljer, du gerne vil tilføje eller ændre? TrappeArkitekten kan rådgive dig omkring, hvad dine ændringer betyder for pris og leveringstid. For at få afklaret de sidste detaljer kan du med fordel besøge et af vore showrooms. Vi har udstillinger i Tørring, Odense og Rødovre. Her kan du se og mærke håndværk, finish og detaljer og få en snak med trappeArkitekten. Find dit nærmeste showroom. Arkitekten kommer også gerne hjem til dig igen, hvorefter du de får endelige trappetegninger til godkendelse. Nu sættes produktionen i gang.

Levering og montering af trappe

Vi kan sørge for både levering og montering af din trappe, men ønsker du selv at stå for montering koordinerer vi levering med dig. TrappeArkitekten® kan under alle omstændigheder hjælpe dig med at lægge en nøjagtig tidsplan, så du kan afpasse aftaler med de øvrige håndværkere i huset.

Få hjælp af trappeARKITEKTEN® til at planlægge dit køb

Vi er specialister i at designe drømmetrapper sammen med vores kunder - og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Mulighederne for dialog er mange. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, TrappeARKITEKT besøg hos jer, og møde i vores showrooms – også digitalt.

Et besøg af trappeARKITEKTEN® inkluderer
  • Professionel projekthjælp
  • Rådgivning af trappehullets placering og størrelse
  • Sparring på dine egne idéer
  • Dialog om det videre forløb
  • Tilbudsgivning
  • 3D visualisering af jeres trappe

 

Besøget koster 2.500 kr. Der krediteres fuldt ud ved køb af en WOOD STEP trappe. Efter bestilling af et TrappeARKITEKT® besøg, kontakter vi dig telefonisk for aftale om tidspunkt. I den forbindelse fremsender vi en faktura, som bedes betalt inden besøget finder sted.

Besøg vores udstillinger til et møde med TrappeARKITEKTEN®
I vores showrooms kan du se vores store sortiment af trappeløsninger, vurdere og sammenligne modeller, gelændere, balustre m.m. samt vælge det materiale og finish, der passer til dit boligprojekt. Samtidig kan du få en snak med en af vores dygtige og erfarne trappekonsulenter, som kan rådgive og inspirere dig i dit valg af trappe.

Besøget tilbydes også digitalt. Læs mere her…

trappeARKITEKTEN®

Jeg ønsker

13 + 8 =