En dobbelttrappe fra WOOD STEP

Inden Caroline og Christian besluttede sig for vælge WOOD STEP som trappeleverandør, søgte de information rundt omkring for at se, hvad der passede til deres ønsker.

De vidste, at de ville have en dobbelttrappe til deres nybyggede hus – og derfor faldt valget helt naturligt på WOOD STEP.

Det er Caroline og Christian glade for i dag. Trappen fungerer rigtig godt for deres familie, og den er, lige som de ønskede sig.

Familien har været glade for de farver, der er valgt til trappen, nemlig hvid med lyse træ-trin og sort håndliste på gelænderet.

Den sorte håndliste indrammer rummet rigtig flot og giver en god dimension.

Familien valgte at få en dobbelttrappe, fordi symmetri er meget vigtig for dem. Dette ser man straks, når man ankommer til deres hjem, hvor selve grunden og huset set udefra udstråler en eksklusivitet og autoritet netop på grund af symmetrien.

Trappen skulle selvfølgelig passe til huset og dets omgivelser, og derved tilfører dobbelttrappen eksklusivitet til familiens hall.

Caroline og Christian har børn, og det skal der selvfølgelig også tages hensyn til, når en trappe monteres. Derfor designede WOOD STEP børnelåger i samme stil som trappen. Det ser meget velgennemtænkt og professionelt ud, når alle elementer passer sammen.

WOOD STEP klarede opgaven til et 12-tal ved at give familien det, de drømte om. Familen har været fuldt ud tilfredse med forløbet og fremhæver, at montagefolkene var professionelle og hurtige til at montere trappen.

Ønsker du en trappeløsning som Carolines og Christians, så tøv ikke med at kontakte trappeARKITEKTEN® i formularen herunder.

Få hjælp af trappeARKITEKTEN® til at planlægge dit køb

Vi er specialister i at designe drømmetrapper sammen med vores kunder - og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Mulighederne for dialog er mange. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, TrappeARKITEKT besøg hos jer, og møde i vores showrooms – også digitalt.

Et besøg af trappeARKITEKTEN® inkluderer
  • Professionel projekthjælp
  • Rådgivning af trappehullets placering og størrelse
  • Sparring på dine egne idéer
  • Dialog om det videre forløb
  • Tilbudsgivning
  • 3D visualisering af jeres trappe

 

Besøget koster 2.500 kr. Der krediteres fuldt ud ved køb af en WOOD STEP trappe. Efter bestilling af et TrappeARKITEKT® besøg, kontakter vi dig telefonisk for aftale om tidspunkt. I den forbindelse fremsender vi en faktura, som bedes betalt inden besøget finder sted.

Besøg vores udstillinger til et møde med TrappeARKITEKTEN®
I vores showrooms kan du se vores store sortiment af trappeløsninger, vurdere og sammenligne modeller, gelændere, balustre m.m. samt vælge det materiale og finish, der passer til dit boligprojekt. Samtidig kan du få en snak med en af vores dygtige og erfarne trappekonsulenter, som kan rådgive og inspirere dig i dit valg af trappe.

Besøget tilbydes også digitalt. Læs mere her…

trappeARKITEKTEN®

Jeg ønsker

12 + 2 =