En dobbelttrappe fra WOOD STEP

Inden Caroline og Christian besluttede sig for vælge WOOD STEP som trappeleverandør, søgte de information rundt omkring for at se, hvad der passede til deres ønsker.

De vidste, at de ville have en dobbelttrappe til deres nybyggede hus – og derfor faldt valget helt naturligt på WOOD STEP.

Det er Caroline og Christian glade for i dag. Trappen fungerer rigtig godt for deres familie, og den er, lige som de ønskede sig.

Familien har været glade for de farver, der er valgt til trappen, nemlig hvid med lyse træ-trin og sort håndliste på gelænderet.

Den sorte håndliste indrammer rummet rigtig flot og giver en god dimension.

Familien valgte at få en dobbelttrappe, fordi symmetri er meget vigtig for dem. Dette ser man straks, når man ankommer til deres hjem, hvor selve grunden og huset set udefra udstråler en eksklusivitet og autoritet netop på grund af symmetrien.

Trappen skulle selvfølgelig passe til huset og dets omgivelser, og derved tilfører dobbelttrappen eksklusivitet til familiens hall.

Caroline og Christian har børn, og det skal der selvfølgelig også tages hensyn til, når en trappe monteres. Derfor designede WOOD STEP børnelåger i samme stil som trappen. Det ser meget velgennemtænkt og professionelt ud, når alle elementer passer sammen.

WOOD STEP klarede opgaven til et 12-tal ved at give familien det, de drømte om. Familen har været fuldt ud tilfredse med forløbet og fremhæver, at montagefolkene var professionelle og hurtige til at montere trappen.

Ønsker du en trappeløsning som Carolines og Christians, så tøv ikke med at kontakte trappeARKITEKTEN® i formularen herunder.