Mangler du inspiration til valg af din nye trappe?

Træf det rigtige valg fra start – kom til lørdagsåbent i WOOD STEPs showrooms
Book en tid her

Mangler du inspiration til dit boligprojekt?

At bygge nyt og bygge om – eller det at designe et nyt boligprojekt kan være en svær proces. Træffer vi de rigtige valg? Og hvad er den rigtige løsning for os?

Besøg os til lørdagsåbent og få indsigt og rådgivning fra vores TrappeARKITEKT®. Oplev vores store sortiment af trappeløsninger og lad dig inspirere af de mange modeller og gelændertyper – så du kan vælge det perfekte design og undgå forkerte valg.

vindeltrappe+woodstep

Du kan besøge os i hele landet

Har du lyst til at komme forbi til inspiration og en snak med vores erfarne trappekonsulenter? Vi holder lørdagsåbent fast 1. lørdag i måneden i alle vores showrooms.

Alle lørdagsåbent-arrangementer er MED tilmelding
Der afsættes 45 minutter pr. besøg.
Du finder os i Havndal, Odense og Glostrup.

Til lørdagsåbent får du:

 • Masser af inspiration til din nye trappe
 • Opleve vores store sortiment af:
  Trappeløsninger
  Gelændertyper
  Træprøver og overfladebehandlinger
 • Sparring med en af vores kompetente TrappeARKITEKTER®
vindeltrappe+woodstep
”Besøg i trappeudstillingen gjorde det nemmere at vælge rigtigt – det var et åbent hus i udstillingen ved Havndal, der fik os til at vælge en trappe fra WOOD STEP. Selvfølgelig først og fremmest fordi vi her fandt den stil, vi var på udkig efter. Men også fordi besøget var en rigtig god oplevelse, som gav os indtryk af, at her er styr på tingene.”

Ivan

Kom tættere på jeres boligdrømme til lørdagsåbent

Når du tilmelder dig vores lørdagsåbent, kan du forvente masser af inspiration, der rykker jer tættere på jeres boligdrømme. At investere tiden i et besøg til lørdagsåbent er det hele værd. I får mulighed for sparring med en af vores kompetente TrappeARKITEKTER®, og sammen finder I frem til den rigtige trappeløsning til jeres behov.

 • Tættere på jeres boligdrømme
 • Kompetent og professionel vejledning
 • Sikker investering

Oplev, se og mærk kvaliteten på din nye trappe

Oplev en lang række forskellige trappevarianter, gelændertyper, trinprøver, håndlisteprofiler mv., som giver dig den bedste start på dit trappevalg.

”Vi var i tvivl om flere detaljer, indtil vores byggerådgiver anbefalede os et besøg i WOOD STEPs showroom. Det var en god beslutning at tage turen til udstillingen ved Randers, for besøget gav os svarene på en del af vores spørgsmål. Vi fik sådan en fin og venlig modtagelse af TrappeARKITEKTEN®, der hjalp os med at finde den rigtige stil. Der var god tid til at gå rundt og kigge på de udstillede modeller.”

Annie

Hvorfor er tilmelding nødvendigt? Når du besøger os til lørdagsåbent, er vores fornemmeste opgave, at du føler dig i sikre og kompetente hænder. Det er også grunden til, at du skal tilmelde dig lørdagsåbent – på den måde er vi sikre på, at stå klar til at tage i mod dig og dine drømme.

6 + 9 =