Dorte og Finn, november 2017

Enkel, sortmalet trappe med stålbalustre

Medio oktober 2017 flyttede vi ind i vores nye hus. Allerede da vi så huset første gang, gjorde vi det klart for ejendomsmægleren, at vi ville have afslag i prisen til køb af en ny trappe.

Vores hussalg/-køb endte med at blive et mageskifte, så efter at handlerne var faldet på plads, skulle der tales praktik omkring flytning m.m., da begge parter skulle flytte ind og ud af husene på samme tid. Under denne snak fortalte vi sælgerne, at vi havde set på en ny trappe og ud fra diverse hjemmesider faktisk havde valgt en trappe, nemlig WOOD STEP trappe nr. 39 i sort.

Sælgerne oplyste, at de allerede i februar 2017 havde modtaget et tilbud på en trappe. Han tog sin IPhone frem og viste os tilbuddet, som viste sig at være WOOD STEP trappe nr. 39 i hvid! Fantastisk al den stund, at der findes flere tusinde forskellige typer trapper, så havde de set på den samme trappe, de havde blot valgt en hvid.

Dagen efter vores møde med sælgerne kunne vi derfor ringe til trappearkitekten hos WOOD STEP og få åbnet tilbuddet fra februar måned. Tilbuddet blev rettet til af Janus efter vore ønsker, der blev taget mål til trappen og i starten af november måned 2017, blev den nye trappe monteret.

Såvel sagsbehandling som montering af den nye trappe har været håndteret top professionelt hos WOOD STEP. Vi er meget glade for den nye trappe, ligesom alle, der indtil nu har set den, siger “hold da op en flot trappe”!

– Dorte & Finn

Dorte og Finn, november 2017