Maria og Daniel, januar 2018

”Det hele startede med et godt møde med TrappeArkitekt Janus Damsgaard. Vi startede i det “hul”, som skulle ende med at blive hall’en i vores nybyggede hus. Han kom med gode input til vores 100 ideer, og sammen skabte vi dette unikke møbel. Resultatet er blevet fantastisk.

De unikke løsninger, som dobbelt klodstrin, kattepote, skjult trinmontage, pladegelænder med matchende børnelåge og 100% identiske trin, håndliste og gulv, er virkeligt fine detaljer.”

– Maria & Daniel

Hvilke idéer er de rigtige?

Daniel og Maria havde et klart billede af, hvordan deres færdige trappe skulle se ud. Og havde en lang liste med idéer og løsningsforslag, som de havde researchet sig frem til – inden arkitektens besøg. Men én ting er en masse gode idéer, noget helt andet er at sortere de rigtige idéer fra og få dem ført ud i livet. Selvom Daniel er tømrer, var det rart at få be- og afkræftet med en fagmand: hvad er muligt indenfor budgettet? Hvordan kommer vi tættest muligt på drømmetrappen med de rigtige kompromisser og løsningsforslag. Resultatet er en rigtigt fin og veldrejet halltrappe.

Maria og Daniel, januar 2018