Lise & Jakob, maj

Skræddersyet trappe til svensk træhus

“Til vores svenske træhus har vi igennem lang tid haft et ønske om en trappe, der på én gang er pæn og enkel og samtidig ikke bliver for “romantisk”. Vi synes, at vi med den valgte løsning har fundet et godt kompromis, der samtidig sikrer et godt lys i vores nordvendte entré.

Efter at have kigget hos flere trappeforhandlere fandt vi god hjælp hos WOOD STEP i Rødovre, hvor der blev lyttet til vores ønsker og kommunikeret klart og tydeligt.
trappearkitekten, som vi efterfølgende fik besøg af, sikrede –  foruden at opdage detaljer vi ikke havde været opmærksom på– at få trappen skræddersyet til vores hjem. Prikken over i’et blev sat af de to montører, der tydeligt gjorde en dyd ud af at gøre tingene grundigt.
WOOD STEP har holdt den oprindelige tidsplan og har til fulde levet op til vores forventninger. Dertil kommer at kvaliteten af materialer og arbejdet er i top.”

– Lise & Jakob

Fakta om trappen

Opsadlede trapper er ikke så almindelige. Det er en trappe, der visuelt fylder mere end en klassisk trappe med hvide vanger, der skjuler endestykker på trin. På den opsadlede trappe er vanger skubbet helt ind under trappen, hvilket giver den sit karakteristiske udseende. Det er en trappetype, hvor form har højere prioritet end funktion. Det betyder ikke, at det er en dårlig trappe at gå på – tværtimod. Jakob og Lise har netop prioriteret, at trappen skulle være god at gå på. Trappen har dybe trin, hvilket gør den mere jævn at gå på.

Jakob og Lise har fravalgt trappeværn. Det er undtagelsen som bekræfter reglen. Vi vil altid anbefale at vælge gelænder på trappen af hensyn til sikkerhed – særligt på en trappe som denne. Når vi rådgiver om valg af trappetype er det vigtigt at få alle overvejelser bragt i spil. Det er en treenighed mellem funktion, form og pris. Her er værnet et bevidst fravalg – det er en beslutning taget af bygherre.

Trappespecifikationer

  • Opsadlet 1/4-svingstrappe
  • Skjulte trinbeslag
  • Håndliste og trin i matlakeret egetræsparket
  • Trappe uden værn
Lise & Jakob, maj