Byggerimessen i Fredericia er tilbage – og det er med den største begejstring, at WOOD STEP inviterer dig med på en trapperejse udover det sædvanlige! Fra den 21.-24. marts kan du møde vores sprudlende hold af trappearkitekter og konsulenter på stand A-2353, hvor vi vil guide dig igennem vores seneste trappetrends og -nyheder. Vi er specialister i trætrapper og tilbyder alt fra unikatrapper til højisolerede loftstrapper og PEFC certificerede projekttrapper. Så hvis du er på udkig efter en trappeløsning, der sætter prikken over i’et, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi glæder os til at se dig på messen – og til at inspirere dig med vores fantastiske trappemodeller og designs!

Specialister i trætrapper

Hos WOOD STEP (Stand A-2353) får du indblik i de nyeste tendenser og trends indenfor trætrapper og trappedetaljer – uanset om du bygger for private eller projekterer i større skala. Få en snak med vores professionelle trappearkitekter og konsulenter, der med glæde deler ud af viden, inspiration og erfaringer.

Højisolerede loftstrapper

På standen kan du også se et stort udvalg af højisolerede WOOD STEP loftstrapper, hvor størstedelen er PEFC certificerede.

Projekttrapper

Vidste du, at WOOD STEP også leverer PEFC Certificerede projekttrapper. Vi arbejder tæt sammen med både arkitekt og byggeriledelse om den aktuelle trappes design – og er med til både planlægning såvel som afvikling. Besøg os på standen til en snak om dit næste projekt – og hvordan WOOD STEP kan være din perfekte partner i projektbyggerier.

Kvalitetstrætrapper i design der passer til dit byggeri

Leder du efter inspiration til en lækker hall trappe? Eller måske en minimalistisk musetrappe? Eller ønsker du at bevare sjælen og stilen i dit hus, selvom trappen er ny? Vi har løsningen til netop dit behov. Kom og få en snak med trappeARKITEKTEN og se nogle af de fantastisk flotte eksempler på kvalitetstrapper, detaljer og modeller, vi har med på standen.

Bag messen står brancheorganisationen Danske Byggecentre, og det er med stor begejstring, at fagfolkene på Byggeri’23 fremviser kvalitetsmaterialer til byggeprojekter i alle størrelser samt værktøj og rådgivning til både professionelle og private kunder. Du kan møde ca. 300 leverandører på fagmessen, der fordeler sig over 28.000 kvm.

Vi glæder os til at se dig på messen!