Nomineret til prisen ”Årets virksomhed” i Randers

Om en måneds tid afholdes Randers Business Awards for første gang. Det bliver en festlig aften, hvor erhvervslivet i lokalområdet hyldes med priser i intet mindre end 12 kategorier. Sløret er nu løftet for de nominerede virksomheder…

WOOD STEP er nomineret i kategorien ”Årets virksomhed” i Randers, når Biznet Randers om en måneds tid uddeler priser ved et stort awardshow tilegnet lokale virksomheder. Prisen gives til en virksomhed, der har formået at skabe resultater på flere parametre: økonomi, effektiviseringsfokus, udvikling, innovationsvilje, bæredygtighed og lokalt engagement. Det er fine ord, der hænger ved nomineringen, så vi er naturligvis pavestolte.

I dag har vi haft besøg på kontoret. I bedste Award-stil skal der naturligvis skydes en kort video, der præsenterer de nominerede kandidater. Michael og Peter tog den tjans og stillede beredvilligt op for fotografen. Vi glæder os til at se den færdige video på lærredet d. 15. november, når Award showet løber af stablen, og spændingen udløses, i Randers FC Lounge.

Billetter til Randers Business Award kan købes her