Hos WOOD STEP indledte vi 2019 med at flytte vores fynske showroom til nye lokaler i Odense S, og nu gælder det afdelingen på Sjælland. I takt med en stigende efterspørgsel på at besøge vores udstillinger, er vi vokset ud af lokalerne i Rødovre, der har været vores sjællandske base siden 2005.

Vi har gennem længere tid været på udkig efter større lokaler og har fundet fine centralt beliggende lokaler på Naverland 1 C Glostrup, som vi nu er flyttet ind i. Med de nye lokaler får vi langt mere plads, så kunderne kan lade sig inspirere i ro og mag – og vel at mærke i et miljø, hvor modeller og valgmuligheder kan komme til deres fulde ret.

For at tilgodese efterspørgslen har vi desuden mandet op med ansættelsen af Tobias Bruun. Tobias er uddannet i salgsbranchen og har mange års erfaring med at yde ekstraordinær kundeservice, der er helt i tråd med vores ambitioner og værdier hos WOOD STEP.

Tobias ser frem til faglig og personlig udvikling og glæder sig til en udfordrende hverdag med vidensdeling og tæt kundekontakt. Med sin alsidige baggrund, der også omfatter tidligere arbejde som tømrer, tvivler vi ikke på, at han er den rigtige kandidat til at varetage vores sjællandske kunder sammen med vores erfarne trappeARKITEKTER® Marc og Janus.

Vi anbefaler altid et besøg i vores udstilling som første trin, hvis man går med overvejelser om ny trappe. Du kan booke et møde med trappeARKITEKTEN® og få inspiration og rådgivning inden køb af trappe. Ligesom det er muligt at få en dialog med trappeARKITEKTEN®, når vi den første lørdag i hver måned holder åbent hus i alle vores udstillinger.