Renovering i Dragør – børnene elsker trappen

Huset ligger smukt i Dragør ud til strandeng og Øresund. Oprindeligt var det i ét plan, men Nanna og Thomas kunne se mulighederne og købte det straks, de havde set det første gang.

Trappearkitekten tilbud fra WOOD STEP

Herefter gik flere års weekender og ferier med at renovere og bygge ovenpå. De ledte længe på internettet efter den rigtige trappe. De forsøgte selv at tegne den, men kunne ikke få trappetrinshøjden til at passe. Hos WOOD STEP var der mulighed for at få en arkitekt ud, og det tilbud greb parret  udfaldet blev rigtig godt. Trappen blev leveret til tiden, og montørerne var hurtige til at sætte den op. Da vi havde nogle småting, der skulle udbedres, kom de lynhurtigt. Vi var meget tilfredse med samarbejdet, siger Nanna.

Deres hårde slid med huset er rigeligt belønnet, når man kommer op ad trappen og får et panorama til Øresundsbroen gennem et fem meter bredt vinduesparti.

– Se solen stå op over Øresund. Det er skønt, siger Nanna.

Et klatrestativ

Asta og Ida på tilsammen 4 ½ år sidder på trappen hver morgen og vinker farmand farvel gennem vinduet. De to piger elsker trappen, som er ligeså meget et klatrestativ som en forbindelse til overetagen.

– De to piger elsker trappen, som klatrestativ.
– De får ikke lov alene endnu, men det er godt for deres motorik og udviklingen af hjernen at gå på trappen, siger mor Nanna.