Reoltrappe til Randers Arkitekten

WOOD STEP er stolt leverandør af denne unikke halvsvingstrappe, der er monteret i Randers Arkitektens egen tegnestue.

WOOD STEP er en lokal virksomhed, som vil vi gerne bakke op om.

I har løst alle detaljer, som vores oprindelig skitse viste, rigtig godt og hurtigt i samarbejde med os.

Det har været en meget positiv oplevelse og forløb fra start til slut. Vi står i dag med en trappe, der præcis ligner og opfylder vores oprindelige tanker. 

Brian Andersen

Arkitekt & Indehaver, Randers Arkitekten Aps

Randers Arkitekten drømte om en trappe, der vil bidrage til deres strategi om at handle i tråd med FN’s Verdensmål for en bæredygtig udvikling. De vil gerne handle lokalt, og ambitionerne til trappedesignet var høje. Ud over at træet skulle stamme fra bæredygtigt skovbrug, var det et krav at trappen konstrueres, så det senere hen er muligt at demontere og genanvende den andetsteds. Den store centerreol giver desuden trappen flere funktioner i bygningen og øger anvendeligheden.

Oprindelige arkitekttegninger

WOOD STEPs projektering af trappen har omfattet alt fra dimensionering og gennemgang af konstruktionen – til de små detaljer som eksempelvis radius på kanter og placering af trin, der også indgår som hylder i reolen. Udførslen er afstemt med kundens forventninger og drømme, ligesom det er sikret at kreativiteten kan fungere i praksis og er mulig at montere. Trappens vanger er opdimensioneret til 50 mm. Det samme er trin og reol, som er udført i eg og overfladebehandlet med olie.

Har du brug for sparring og rådgivning på lignende trappeløsning, så tøv ikke med at kontakte os

Det færdige resultat