Bemærk denne nyhed er fra 2018!

Vores udstilling er sidenhen flyttet til Glostrup.

WOOD STEPs trappeudstilling på Sjælland

WOOD STEPs sjællandske trappeudstilling er centralt placeret i Rødovre – 20 minutters kørsel fra København. I udstillingen på Roskildevej kan private bygherrer se et bredt udsnit af vores mange forskellige trappedele som fx trappeprøver (udsnit af trappemodeller), gelænderdele, træprøver og øvrige trappedetaljer.

Muligheden for at gå i dybden med detaljerne er erfaringsmæssigt en stor hjælp for kunderne. Det giver en større tryghed og gør det nemmere at træffe de rigtige valg: finde de trin, der svarer til gulvene i huset, få vished for at den valgte trappe nu også lever op til forventningen eller hjælpe med en afklaring på, om en standardtrappe opfylder behovet frem for en specialtrappe.

I showroomet er der, udover at se og mærke trappernes kvalitet, også mulighed for at spørge afdelingens to erfarne trappearkitekter til råds. Janus Damsgaard og Marc Ørskov Hoppe udgør WOOD STEPs erfarne rådgiverteam på Sjælland, Lolland Falster og Bornholm.

Åbningstid i showroom/rutevejledning

Roskildevej 306
2610 Rødovre
86 47 66 66

Åbningstid: Efter aftale

Åbent hus den første lørdag i måneden
Du har altid mulighed for at besøge udstillingen efter aftale, men én gang om måneden holder vi Åbent hus, hvor du kan komme uden forudgående aftale.

Ring og aftal et besøg i vores trappeshowroom

Janus Damsgaard
Mobil 30 59 00 42

Marc Ørskov Hoppe
Mobil 20 84 26 66

Book et besøg af trappekonsulenten

Trappestudiet er en stor hjælp til afklaring, men ofte er der brug for en mere udførlig rådgivning, inden du når så langt som at bestille trappen og finpudse de sidste detaljer. Det er en stor investering i boligen at købe trappe, og for flertallet er det en investering, som kræver mange overvejelser, inden det endelige valg træffes, og du låser dig endeligt fast på en løsning. Her tilbyder vores sjællandske konsulenter at komme hjem til dig.

Besøget vil afklare dine muligheder, så du har de bedste forudsætninger for at træffe et valg, du bliver glad for – ikke bare nu, men også de næste mange år. En trappe i træ skal holde i generationer, så det er vigtigt, at både design og kvalitet er langtidsholdbar.

Få hjælp af trappeARKITEKTEN® til at planlægge dit køb

Vi er specialister i at designe drømmetrapper sammen med vores kunder - og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Mulighederne for dialog er mange. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, TrappeARKITEKT besøg hos jer, og møde i vores showrooms – også digitalt.

Et besøg af trappeARKITEKTEN® inkluderer
  • Professionel projekthjælp
  • Rådgivning af trappehullets placering og størrelse
  • Sparring på dine egne idéer
  • Dialog om det videre forløb
  • Tilbudsgivning
  • 3D visualisering af jeres trappe

 

Besøget koster 2.500 kr. Der krediteres fuldt ud ved køb af en WOOD STEP trappe. Efter bestilling af et TrappeARKITEKT® besøg, kontakter vi dig telefonisk for aftale om tidspunkt. I den forbindelse fremsender vi en faktura, som bedes betalt inden besøget finder sted.

Besøg vores udstillinger til et møde med TrappeARKITEKTEN®
I vores showrooms kan du se vores store sortiment af trappeløsninger, vurdere og sammenligne modeller, gelændere, balustre m.m. samt vælge det materiale og finish, der passer til dit boligprojekt. Samtidig kan du få en snak med en af vores dygtige og erfarne trappekonsulenter, som kan rådgive og inspirere dig i dit valg af trappe.

Besøget tilbydes også digitalt. Læs mere her…

trappeARKITEKTEN®

Jeg ønsker

1 + 2 =

TrappeArkitekt Janus Damsgaard

TrappeArkitekt Marc Ørskov Hoppe

Janus og Marc er WOOD STEP’s to faste TrappeArkitekter, der har base i afdelingen på Sjælland.
Begge har en solid baggrund og mange års erfaring i branchen, som kommer dig til gode, når du søger hjælp til at designe den helt rigtige trappe.

”Det er ikke altid, at en kunde er helt afklaret med sine ønsker, når jeg kommer ud – eller de kommer her i udstillingen. Her er det min fornemmeste opgave at spore mig ind på de drømme, der gemmer sig bag de løse idéer, og finde en trappeløsning, der rammer både drøm og budget.” – Janus.