Smuk halltrappe i lyst egetræ - T93

T93-trappen er et enestående eksempel på en af vores unikke og specialdesignede luksustrapper i WOOD STEP UNIKA-kategorien. Trappeløsningen er i dette tilfælde designet til en bemærkelsesværdig one-of-kind og stilren liebhavervilla, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne for skabe det perfekte resultat.

Trappen er designet i udsøgte kvalitetsmaterialer, der komplimenterer de elegante liebhaver-omgivelser på fineste vis. Den lyse egetræstrappe smyger sig organisk op i buede elipseformer gennem husets hjerte. Trappen forbinder 3 etager i et harmonisk forløb, der leder tankerne hen på det indre af en perlehvid konkylie. De rene linjer i palæet, der kommer til udtryk i sildebens-trægulvene og væggenes stuk-paneler, bliver elegant komplimenteret af trappens organiske bløde former.

I denne specialtilpassede trappeløsning er intet overladt til tilfældighederne. Der er derfor taget nøje hensyn til, at lyset fra de store vinduer kan skabe et lyst, åbent og indbydende rum omkring trappen. Der er desuden elegante detaljer i paneler, stuk og døre, som understreger en raffineret og smagfuld finish, hvor der er tænkt over en elegant helhedsløsning. Trappetrinenes lyse egetræ matcher de smukke sildebens-trægulve. Efter montagen er trappens ellipse-gelænder og underside blevet færdigmalet i huset for at skabe et perfekt resultat.​

Specifikationer for T93:

  • Trappen er en specialdesignet luksustrappe i WOOD STEP UNIKA-kategorien og er udført som en halvsvingstrappe.
  • Trin og stødtrin er udført i klasse 1 egetræ og er blevet behandlet sammen med trægulvene i resten af huset.
  • Undersiden af trappen er beklædt og malet i forbindelse med trappemontage
  • Den hvide indvendige opbygning er ellipseformet og ender i et buet forløb fra kælderen og op til 1. sal.