T95

WOOD STEP trappemodel T95 er en helt speciel halltrappe. Trappen er udført i tæt samarbejde med arkitekten. Opgaven er, at trappen skal specialdesignes til at passe ind i de flotte omgivelser.

Trappen er en kvartsvingstrappe, som fremstår helt hvidmalet, mens egetræstrinnene har fået samme overfladebehandling som gulvet. Det er gulvleverandøren, der har stået for behandlingen, og derfor fremstår trinnene helt identiske med sildebensparket på 1.sal. Den hvide trappe med mørke trin passer perfekt ind i farvepaletten, som omgiver trappen.

Trappens værn er specialdesignet så balustrene har to dimensioner, som skiftevis indgår i gelænderet. Sammen med de fine detaljer på trappens startstolpe, giver det helhedsindtrykket et ekstra perspektiv hvor alle detaljer er gennemtænkt og specialtilpasset.

Trappens nederste del er udført med en ”trompetstart”, hvor starten af trappen åbner sig op og giver en indbydende fornemmelse.
I forlængelse af trappen løber værnet langs balkonen i en trappevange, der fuldender indtrykket af en fantastisk halltrappe. Overgangen mellem trappe og værn er buet, og de organiske kurver understreger denne flotte og elegante trappe.

Specifikationer for T95:

  • Trappen er udført helt hvidmalet med trin i eg kl. 1, overfladebehandlet af Trækompagniet.
  • Håndliste: HL3 i hvidmalet hårdttræ.
  • Trappestart 180 gr. lukket hovedstykke placeret på lukket klodstrin.
  • Nederste del af trappen udført med ”trompetstart”
  • Liggende vange i vandret gelænder.
  • Ingen synlige propper på udvendig side af trappens vanger eller hovedstykker.