T97

WOOD STEP UNIKA T97-trappen er en enestående trappe!

Trappen oser af kvalitet og specialløsninger og er et monument i en fantastisk flot hall. Trappen fremstår både elegant og bemærkelsesværdig samtidig med, at detaljerne fremhæver det flotte forløb i trappen. En WOOD STEP UNIKA trappe er designet og projekteret ned til mindste detalje. En UNIKA trappe giver praktisk talt mulighed for at gøre drømme til virkelighed.

På T97 har vi gjort bygherres drøm til virkelighed i samarbejde med Katrine Hansen, @this_is_espace. Katrine har i samarbejde med bygherre skabt en vision, som nu er blevet realiseret.

Vi er stolte over resultatet af et samarbejde, hvor der ikke er indgået kompromiser omkring detaljerne i arbejdet for at skabe den perfekte trappe.

Trappen forbinder villaens 3 etager i et harmonisk forløb med organiske former. Alle dele af værnet er produceret som 1:1 prøver for, at intet er overladt til tilfældighederne.  Efter grundig gennemgang og godkendelse fra bygherre kan produktionen starte. Pynt på trappen og riller i gelænderet er udført manuelt af vores dygtige snedkere i trappeproduktionen. Der er lagt stort arbejde i at kæle for detaljerne.

Specifikationer for T97:

  • Trappen er i WOOD STEP UNIKA-kategorien og er en specialdesignet trappe uden sammenligning.
  • Trappen er udført helt hvidmalet med håndliste i hårdttræ.
  • Undersiden af trappen er beklædt og malet i forbindelse med trappemontage.
  • Håndlisten og trappeforløb er gennemgående med start i kælder og afsluttes i balkongelænder på 1.sal.