Stifter Peter Ravn har ved årsskiftet stoppet sit daglige virke i WOOD STEP. Efter næsten 40 år med trapper skal der nu ske noget nyt, men Peter slipper dog ikke WOOD STEP helt, da han fortsætter som formand for bestyrelsen.

Der er sket meget siden de første trappeordrer blev ekspederet hjemme fra køkkenet til i dag, hvor WOOD STEP hører til blandt de førende i branchen. Vokseværket har dog ikke ført til et andet domicil. Adressen i Havndal er den samme som i 1991, men køkkenet, der var rammen om de første ordrer er dog udskiftet med en egentlig administrationsbygning, og der er kommet afdelinger til i Odense og Glostrup.

Generationsskiftet er godt forberedt

Allerede ved WOOD STEPs 25-års jubilæum startede et glidende generationsskifte med overdragelse af ledelsen til Michael Frandsen og sønnen Jacob Ravn. Ved udgangen af 2021 er generationsskiftet så fuldendt.

“Jeg er naturligvis stolt over at se resultatet af hvad stædighed og dygtige medarbejder har ført til på de 30 år. Men det er naturligvis også med lidt vemod, at man skal videregive sit livsværk.

Både Michael og Jacob har mange års erfaring med trapper, og sammen med et team af dygtige medarbejdere, er jeg sikker på de sammen kan fortsætte succesen og ønsker dem alt mulig held og lykke.” Citat fra Peter Ravn, Stifter.

“Det var en speciel følelse med en god portion ærefrygt, at Jacob og jeg for alvor satte skub i generationsskiftet i 2016. At overtage Peters livsværk er en stor ære og det har været vigtigt for os, at vi hele vejen har holdt fast i de værdier, som Peter har grundlagt WOOD STEP på. Samtidig har vi også villet udvikle på virksomheden, som er vores alles hjertebarn.

Nu er vi ved vejs ende i generationsskiftet og vi vil takke Peter for en gnidningsfri overdragelse. Samtidig vil vi ønske ham og Elisabeth (Peters hustru) tillykke med resultatet af mere end 30 års hårdt arbejde. Vi er glade for, at vi fortsat har Peters erfaring til rådighed i bestyrelsesarbejdet, hvor han som formand fremadrettet vil lægge kræfter i sit livsværk.” Citat fra Michael Frandsen, Direktør.