Trappen – et midtpunkt i husets design

En trappe står ikke af sig selv. Og den står aldrig alene. Den fungerer i et samspil med arkitektur og design, med lys og vægge, med møbler og gulve, med holdninger og værdier.

WOOD STEPs trappearkitekter finder løsninger, der spiller sammen med husets design og kundens værdier. Resultatet er trapper, der står som midtpunkt i et gennemgående design.

Linjen er i al sin enkelhed gennemgående

Den minimalistiske arkitektur med flammende efterårssten, blyinddækket kvist og sort tag uden udhæng balancerer fint med det funktionelt stramme design indenfor.

Tina og Brian vidste, hvad de ville have, da de byggede et helt nyt hus i Allingåbro.

– Det skulle være vedligeholdelsesfrit og hurtigt at holde rent, og så kom stilen lidt af sig selv, siger Tina, der har fundet inspiration til stort set alt interiør på internettet.

Også trappen, som WOOD STEP har leveret med sorte vanger, lyse egetrin og lodrette stålbalustre.

– Det var vigtigt at finde et firma, som tager ud og måler op, så man er sikker på at få leveret det rigtige fra begyndelsen. Og WOOD STEP havde den stil, jeg ledte efter, siger Tina, der fik den service, hun forventede

Trappen forbinder husets funktioner i smuk harmoni med indretningens vandrette og lodrette linier og de stærke kontraster mellem hvidt og sort.

Stueetagen har sorte klinkegulve, som er nemme at holde rene – selv med en stor stor trefarvet Berner sennen hund i familien. De lyse fuger understøtter de vandrette linier i køkkengreb og trappetrin. Møbler, bordplader og køkkenskabe er holdt i sort lak og granit, og spisebord og stole har desuden blanke stålben, der matcher trappens balustre.

Lodrette linier går igen i soveværelset, hvor sorte lamelgardiner skærer udsigten til de store marker ud i skiver.
– Det giver en ro i huset, at der er samme stil. Her er ikke tusind hylder, der skal tørres af, og som forstyrrer øjet, og så er det praktisk, siger Tina.

– Vi finder ro, når designet er fuldendt