Hemsestige

Hemsestigen er en praktisk, pladsbesparende løsning, når du skal op til en mindre hems eller et loft, som er udnyttet til opbevaring eller soveplads.

Efter mange år, mere eller mindre i glemsel, har hemsetrappen fået sin renæssance, og man ser den ofte anvendt i moderne boligindretning – til børneværelser, i sommerhuset og endda i stuen. Fra at være en standardløsning har vi udviklet en hemsestige til at være en integreret del af indretningen med mange udførelsesmuligheder. Vores WOOD STEP HEMSESTIGE er i trappekvalitet og med bredere trin end en standard variant.

Du kan være medbestemmende på både design, valg af træsorter samt hvilken type overfladebehandling trappen skal have. Hemsestigen kan udføres med eller uden greb i vangerne, overfladebehandles med en valgfri RAL farvekode mv.
Trappen kan fastmonteres eller monteres i et skydebeslag, så den står lodret (og ikke i vejen), når den ikke benyttes. Trappen leveres usamlet, men er let at montere, da det meste er forberedt.

For at sikre at stigen passer til højden på netop din hems, produceres stigen på bestilling og tilpasses din etagehøjde fra produktionen af (mål fra gulv i nedre plan, til overkant på hems).

Kontakt os på 8647 6666 / woodstep@woodstep.dk for yderligere rådgivning og bestilling af din special hemsestige. Leveringstid: ca. 3-4 uger.

Er du mere interesseret i en standard hemsestige?

Se udvalget i vores erhvervsafdeling og kontakt din lokale tømmerhandel for bestilling
Hemsestige