Lofttrappe

Hos WOOD STEP går vi op i, at vores lofttrapper er energivenlige, så de lever op til de skærpede energikrav. Samtidig er det vigtigt for os, at lofttrappen er af en god, solid konstruktion, så man føler sig tryg ved at bruge den. Derfor er der i vores loftstrapper en god mængde isolering, ligesom langt de fleste lofttrapper opfylder højeste tæthedsklasse – klasse 4.

Både karm og stige er udført i 27 mm gran, og trindybden på stigen er hele 80 mm. Hvor det er pladsmæssigt muligt, er der desuden monteret beslag for øget trindybde samt håndliste ved lemmen for en mere behagelig gang på stigen.

Tanke for miljøet er også et vigtigt punkt for os, og vi er derfor PEFC certificerede. Certificeringen betyder, at det træ, der anvendes til produktion af vores standard lofttrapper, kommer fra bæredygtige skovbrug og er skovet på ansvarlig måde.

Når man bygger nyt hus, eller renoverer det gamle, så har man bl.a. fokus på at få en god mængde isolering på loftet, så varmen holdes inde og kulden ude. Men når man isolerer loftet, er det også vigtigt at tænke lofttrappen ind i processen, så man ikke ender med en løsning, hvor man vil opleve træk og et stort varmetab fra netop lofttrappen.

Energibesparende lofttrappe løsninger

Vi har udviklet en helt unik energibesparende løsning, hvor man kan montere en topkarm m/lem ovenpå lofttrappen, så man får endnu bedre isolering, og samtidig også øger tætheden.

WOOD STEP vandt i marts måned 2018 Byggeriets Energipris med løsningen Polar-Step med Polar-Topkarm m/lem. Prisen blev givet for løsningens unikke isoleringsevne, som lever op til de skærpede BR2020 krav.
Topkarmen kan monteres ovenpå størstedelen af vores standard lofttrapper i størrelsen 690×1190 mm.

WOOD STEP lofttrapper leveres som standard med en hvid hdf-plade på lemmen og er monteret med skjulte hængsler, så den ikke virker så synlig i rummet. Ønsker man at beklæde lofttrappen, så vil det være muligt på de fleste modeller. Er der i byggeriet krav til isolering mod brand, har vi også en række lofttrapper, som opfylder gældende brandkrav.

WOOD STEP lofttrapper leveres færdigsamlede, lige til at montere.

Se udvalget af lofttrapper
Lofttrappe