Vi byder velkommen til en ny og optimeret afdeling i WOOD STEP: “Projekt- og montageafdelingen”. Vi gennemfører lige nu en organisationsændring i WOOD STEP, som har til formål at sikre vores kunder den bedste service overhovedet muligt – og ikke mindst den helt optimale trappeløsning både, hvad angår projektering, budget, montage og service.

Vores vision er at være proaktive og innovative i alle vores løsninger. Som markedsledende trappeleverandør i Danmark er vi en loyal og attraktiv samarbejdspartner.

Ny Projekt- og montageafdeling

Aktiviteterne i vores projektafdeling, montageafdeling og serviceafdeling hænger tæt sammen. Samspillet mellem dem er vigtigt, og vi vil i højere grad fremhæve den synergi, som afdelingerne giver hinanden. Vi har derfor oprettet en helt ny afdeling, som samler alle aktiviteter, hvilket sikrer at synergien bevares og processerne optimeres.

Vellidt leder båret af et stærkt team

For at bevare og styrke vores vision har den nye “Projekt- og montageafdeling” i dag set dagens lys under ledelse af vores erfarne projektsælger Thomas H. Andersen. Thomas er uddannet tømrer, og har været hos os siden 2013, hvor han har haft ansvaret for salg af projekttrapper.

Vi ser det som et naturligt valg med Thomas som afdelingsleder for den nyoprettede afdeling. Thomas er i sandhed allerede en vellidt person blandt både kunder og kollegaer – på både kontoret og på farten i vores montørbiler. Foruden et godt overblik, omfatter Thomas’ kvaliteter også et drive og fokus på de gode løsninger. Thomas får masser af faglig opbakning fra resten af teamet i projekt- og montageafdelingen, der består af dygtige og meget erfarne medarbejdere.

Startskuddet er lydt, og vi glæder os