”En stor tak til alle vores dygtige medarbejdere!” Adm. direktør Michael Frandsen sendte en særlig tak til WOOD STEP’s medarbejdere, da han torsdag aften gik på scenen for modtage prisen ‘Årets virksomhed i Randers 2018: ”Tusind tak til Randers Erhverv. Det er en kæmpe ære. Vi er utrolig beærede over denne anerkendelse af vores virksomhed, som ligger i den nordlige del af Randers kommune. Nu står vi på et fodboldstadion i aften. Og Jacob og jeg kunne ikke lykkes med det her, uden at vi havde fået en rigtig god stikning i dybden. En rigtig god aflevering i medløb fra Peter. Så tusind tak for det Peter. Og en stor tak til alle vores medarbejdere der gør en kæmpe indsats hver eneste dag, for at vi kan lykkes med det, som vi har sat som vores mål. Tusind tak for det.”

Det er en pris til holdet, for det er i høj grad en fælles holdindsats, der ligger bag den store succes, vi oplever på mange parametre. Vi gør alt, hvad vi kan hver eneste dag for at leve op til vores ambition om at være i front, både når det handler om produktudvikling, kvalitet og kundepleje. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har nogle dygtige og dedikerede medarbejdere. Tilføjer en glad og stolt direktør efter prisoverrækkelsen.

Den ærefulde titel blev uddelt ved Randers Business Awards – det første af sin slags. Det var en festlig gallaaften, hvor det lokale erhvervsliv i lokalområdet blev hyldet med ikke mindre end 12 erhvervspriser blandt andet Årets socialøkonomiske virksomhed, Årets hæder og Årets medarbejder.

Se hvem der vandt de øvrige priser ved Randers Business Awards