Uanset om du vælger en standardtrappe eller en specialtrappe, er der én ting, du kan være sikker på: vi har stor fokus på at levere et produkt af højeste håndværksmæssige kvalitet – ned til mindste detalje.
Trapperne produceres af nøje udvalgte samarbejdspartnere, som alle lever op til vores kompromisløse kvalitetskrav. Vi har fire forskellige produktioner fordelt rundt i Europa.

Vores erfaringer med trappeproduktion har rødder mere end 75 år tilbage. Og den erfaring bruger vi til hver eneste trappe.

Processen

Selve produktionen starter med nøje at udvælge det træ, som i sidste ende skal ende ud med at blive et færdigt trappeprodukt. Tilbage i tiden var der rigtig mange håndværkstimer forbundet med opsnøring af trappe og den efterfølgende forarbejdelse af træet. I dag bruger vi et specialprogram til at tegne trappen. Det giver tidligt i processen vores kunder mulighed for at se trappen i 3D, allerede inden produktion er gået i gang. Vi bruger det bedste fra teknologien i form af cnc-maskiner, samtidig med at vi holder de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd ved manuelt at tilpasse detaljer og prøvesamle trapperne, inden omhyggelig pakkes og afsendes fra fabrik.

Hvordan bygger man en trætrappe

Sådan bygger man en trappe

WOOD STEP anbefaler altid, at man allierer sig med fagfolk, men har du mod på selv at springe ud i dit næste trappebyggeri, så kig med i videoen der viser processen for opbygning af en simpel ligeløbstrappe.

 

 

Læs mere her