Brug for hjælp?

Gør-det-selv hjælp – til gør-det-selv folk

Vi har samlet en række guides/anvisninger, som gør det nemt for dig at finde svar på de spørgsmål, der måtte opstå undervejs – før, under og efter din bestilling/levering af trappe.

Er du i tvivl om, hvordan du måler op?

Du kan finde hjælp til din opmåling her.

Kan du ikke finde det design, du gerne vil have?

Mulighederne for at vælge design og detaljer er ikke helt de samme, når du bestiller en gør-det-selv-trappe hos Mål-selv-trappen. Sortimentet er smallere, men til gengæld er prisen lav.

Finder du ikke helt det design, du ønsker, så er det måske i virkeligheden en specialtrappe, du har behov for? Her kan du frit vælge alle detaljer, og få hjælp af en af vores erfarne specialister til at designe trappen. Du kan stadig vælge selv at montere trappen, eller bede din lokale tømrermester hjælpe.

Spørg efter hjælp her:  86 47 66 66 eller woodstep@woodstep.dk.

Har du brug for teknisk support på din bestilling?

Hvis du oplever tekniske problemer, når du bestiller din trappe, så  kontakt os . Her er vi klar til at guide dig, hvis du har tekniske problemer med online designeren.

Har du problemer med at montere trappen?

Som udgangspunkt er der ikke behov for at tilrette din trappe. (Medmindre målene er forkerte.) Det kræver dog lidt håndværkersnilde, at samle og montere en trappe. Det er et stort møbel.

Har du fortsat problemer, sender vi gerne en montør ud for at hjælpe dig. Montørbesøg afregnes på timebasis, medmindre, dine problemer skyldes fejl på trappen.

Ring efter hjælp her:  86 47 66 66