Erhverv

Trapper til vores professionelle samarbejdspartnere

Hos WOOD STEP vil vi være den foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med trappekøb til byggeri i Danmark. Væsentligt for os er det med en gnidningsfri og tryg proces. Derfor har vi specialiseret os i at rådgive det danske B2B marked omkring projektering og installering af etagetrapper samt loftstrapper og inspektionslemme.

På denne side kan du som professionel samarbejdspartner nemt og hurtigt finde svar på det, du søger. Du kan også hente inspiration blandt nogle af vores tidligere projekter. Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, sidder vi klar til at rådgive.

Vi bruger altid WOOD STEP trappeløsninger i vores byggerier, både fordi vores kunder vil have den høje kvalitet og finish, som WOOD STEP leverer. Men også fordi der er en sjældent set god service og proaktiv tankegang, der sikrer os optimale løsninger. Og så gør det jo heller ikke noget, at medarbejderne er usædvanligt flinke og rare at arbejde sammen med.

Brian Hansen

Opmåler/beregner, Lind & Risør

For at få tingene til at gå op i en højere enhed, spiller det en stor rolle, at vi har seriøse og kompetente samarbejdspartnere. Samarbejdspartnere der altid ved, hvilken type løsning, de skal byde ind med i forhold til et givent projekt. Med WOOD STEP er det muligt at få både fornuftig projektøkonomi og projekttilpassede løsninger – og altid understøttet af et højt serviceniveau.

Christian Bjørnsen

Projektchef, Skjøde

Loftstrapper

Tømmerhandlertrappen

Trapper til projektbyggeri

Kontakt vores erhvervsrådgiver

Erhverv: Gratis rådgivning

Jeg ønsker gratis rådgivning vedrørende:

14 + 3 =