Projekttrapper

Erfaren projektpartner i trapper til nybyggeri

Undgå uforudsete udfordringer

I et projektbyggeri kan selv små detaljer have stor betydning for den samlede proces. I den sidste del af byggeriet, hvor blandt andet trappen monteres i huset, er der rigtig stor travlhed på byggepladsen. Derfor er det vigtigt, at montagen kan gøres nemt og uden uventede udfordringer. Det gør omhyggeligt forarbejde særlig vigtigt i denne type trappesalg. Allerede i den indledende byggefase kan du med fordel trække på vore projektsælgeres erfaring.

Tæt samarbejde

I tæt samarbejde med arkitekt og byggeledelse designes en trappe, der er hensigtsmæssig i forhold til både trappens omgivelser såvel som produktion og montage af trappen. Det er vigtigt, at trappen stilmæssigt passer ind til mange forskellige typer hjem, da folk indretter sig forskelligt. Det er også vigtigt at tage højde for detaljer i trappens design og materialevalg, som kan have forsinkende eller fordyrende indflydelse på produktion og den efterfølgende montage af trappen.

Jeg har samarbejdet med WOOD STEP i mere end 7 år, fordi de er super professionelle og kan levere både de helt store avancerede trapper – fra kælder til kvist – og de mindre og mere standardiserede trappeløsninger. Det er en kæmpe fordel, at de samtidig er proaktive og byder ind med idéer til optimeringer, som både kan have kvalitetsmæssige fordele, men måske også er prisbesparende. Jeg føler, jeg får en meget ærlig og oprigtig rådgivning, der er til stor gavn for vores kunder.

Brian Hansen

Opmåler/beregner, Lind & Risør

Det er tidsbesparende og vigtigt for os, at opfølgning på eksempelvis projekttilpasninger sker hurtigt og effektivt. Vi har en god dialog og et godt samarbejde med WOOD STEP – både når det gælder service, ordrebehandling, kvalitet og montage. Det meget konstruktive samarbejde giver tryghed og sikrer os de rigtige trappeløsninger til vores projekter.

Christian Bjørnsen

Projektchef, Skjøde

WOOD STEP er med i hele processen

Vi har mange års erfaring med afvikling af både store og små byggeprojekter.
Vi rådgiver gerne i forhold til optimal tilrettelæggelse af byggerytme, så ressourcer kan udnyttes så effektivt som muligt.

Når du indgår i et projektsamarbejde med os, får du…

  • Mere end 30 års erfaring med levering og afvikling af projekter
  • Vi har afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland
  • Professionel rådgivning og udvikling af design i tæt samarbejde med projekterende
  • Planlægning af byggerytme med henblik på optimal ressourceudnyttelse
  • Standardtrapper eller specialdesign i høj kvalitet
  • Tilbud om interimstrapper under byggeri
  • Professionel montage (med egne montører), der sikres gennem dokumenteret KS rapportering

Sikkerhed på byggepladsen

Vi tilbyder at opføre byggepladstrapper (interimstrapper), mens byggeriet står på. Det giver ekstra sikkerhed og højner effektiviteten på byggepladsen, at håndværkere undervejs i byggeforløbet kan færdes på en fuldt funktionel trappe frem for på stillads.

Fordele med byggepladstrappe

  • Du sparer dyre udgifter til stillads m.m.
  • Dine håndværkere får en ”rigtig” trappe
  • Ekstra sikkerhed og højere effektivitet

Byggeprojekter WOOD STEP har været en del af

Vi har mange års erfaring med udvikling og afvikling af projekter i alle projektstørrelser og leverer trapper til både offentligt og privat byggeri.

Ørestad Syd

Eco Village

Midtermolen

PEFC-certificeret

Som en af Danmarks største leverandører af projekttrapper i træ, vil vi hos WOOD STEP gerne tage ansvar for miljø og bidrage til en bæredygtig udvikling i branchen. Med disse ambitioner var det med stolthed, at vi ved udgangen af 2021 kunne annoncere, at vi kan levere PEFC certificerede projekttrapper – trapper der er produceret hos samarbejdspartnere, der ligesom os er PEFC godkendte leverandører. Det er din garanti for, at træet, anvendt til produktionen, kommer fra bæredygtige skovbrug.

Vil du gerne høre mere eller har brug for sparring til certificeret nybyg, så tøv ikke med at kontakte vores erhvervsrådgivere.

Kontakt vores erhvervsrådgiver

Erhverv: Gratis rådgivning

Jeg ønsker gratis rådgivning vedrørende:

8 + 15 =