Indvendige trapper

Indvendige trapper

En trappe skal være funktionel og kvaliteten skal være kompromisløs - men trappen skal også tilføre noget karisma.
En trappe valgt med omhu, giver uendeligt mange muligheder for at præge helhedsoplevelsen og selve stilindtrykket i en bolig.

Den rigtige trappeløsning øger boligens værdi

Derfor er det så vigtigt at få valgt rigtigt. Hos WOOD STEP har du mange muligheder for at få hjælp til dit trappeprojekt.

Få hjælp til at måle op og vælge trappe
TrappeARKITEKTEN® kommer på besøg, lytter til dine ønsker og giver professionelle råd, så du kan sammensætte den individuelle trappe, der passer til din stil og din bolig.
Følg med trappeARKITEKTEN® på arbejde

Søg inspiration
Under galleri kan du finde inspiration og få overblik over de mange forskellige balustre, håndlister, stolper, træsorter og trappedetaljer, vi tilbyder.

Du kan også kigge på, hvilke trapper andre kunder har valgt.
Månedens trappe er kundernes favoritter.

Kvalitet, der er til at regne med
Uanset om du vælger en standardtrappe eller en specialtrappe er der én ting du kan være sikker på: vi har stor fokus på at levere et
produkt af højeste håndværksmæssige kvalitet - ned til mindste detalje.

Trapperne produceres af nøje udvalgte samarbejdspartnere, som alle lever op til vores kompromisløse kvalitetskrav. Vi har fire forskellige produktioner fordelt rundt i Europa.


Se trappen i 3D før du vælger
Vi ved godt, at det kan være svært at forestille sig den færdige trappe i boligen. Hvordan skal den placeres i forhold til vinduer og døre, er højre- eller venstresvingstrappe det rigtige?

Vi tegner gerne en 3D illustration af din trappe, før du træffer dit endelige valg. Så kan du se, hvordan færdige trappe vil tage sig ud i din stue eller entré.