Halvsvingstrappe

Med sit halvcirkelformede forløb og mere eller mindre kileformede trin kan det være en udfordring at placere halvsvingstrappen hensigtsmæssigt. Det kan samtidig være vanskeligt at udnytte pladsen effektivt omkring en halvsvingstrappe. Men hvis omgivelserne projekteres rigtigt, kan halvsvingstrappen sagtens være den ideelle løsning.

I dag bruges halvsvingstrappen ofte som en minimalistisk og enkel trappeløsning i huse, hvor gangarealerne er centrerede omkring trappen. Modsat ældre huse hvor halvsvingstrappen i højere grad fremstår som en markant del af husets arkitektur, hvor den er med til at understrege og komplimentere byggestilen.

En halvsvingstrappe kan tilpasses, så den både passer ind i et rektangulært og et kvadratisk trappehul. Den fås i alle træsorter og med alle typer overfladebehandling. Kan sammensættes med utallige gelændertyper og kombineres med glas og stål.

Alle vores halvsvingstrapper kan laves i forskellige designs og materialer.
Se mere i vores øvrige galleri.

Halvsvingstrappe

Udvalgte halvsvingstrapper

Se alle mulighederne i vores galleri.

Få hjælp af trappeARKITEKTEN® til at planlægge dit køb

Vi er specialister i at designe drømmetrapper sammen med vores kunder - og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Mulighederne for dialog er mange. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, TrappeARKITEKT besøg hos jer, og møde i vores showrooms – også digitalt.

Et besøg af trappeARKITEKTEN® inkluderer
  • Professionel projekthjælp
  • Rådgivning af trappehullets placering og størrelse
  • Sparring på dine egne idéer
  • Dialog om det videre forløb
  • Tilbudsgivning
  • 3D visualisering af jeres trappe

 

Besøget koster 2.500 kr. Der krediteres fuldt ud ved køb af en WOOD STEP trappe. Efter bestilling af et TrappeARKITEKT® besøg, kontakter vi dig telefonisk for aftale om tidspunkt. I den forbindelse fremsender vi en faktura, som bedes betalt inden besøget finder sted.

Besøg vores udstillinger til et møde med TrappeARKITEKTEN®
I vores showrooms kan du se vores store sortiment af trappeløsninger, vurdere og sammenligne modeller, gelændere, balustre m.m. samt vælge det materiale og finish, der passer til dit boligprojekt. Samtidig kan du få en snak med en af vores dygtige og erfarne trappekonsulenter, som kan rådgive og inspirere dig i dit valg af trappe.

Besøget tilbydes også digitalt. Læs mere her…

trappeARKITEKTEN®

Jeg ønsker

4 + 9 =