Månedens vindertrappe

Månedens trappe - lejlighedssammenlægning i Kartoffelrækkerne

 

Trappen er et centralt element

”Det begyndte med Den Blå Avis. Vi havde været ude hos nogle bekendte og kigge på en ligeløbstrappe, som de havde købt brugt og billigt. Herefter gik dage med at kigge efter brugte trapper. Når vi endelig fandt en trappe, som vi kunne lide, passede den slet ikke i målene. Der var nemlig ikke megen plads til vores nye trappe, der skulle skaffe adgang til et værelse på førstesal. Vi nyindrettede vores kartoffelrækkehus og lavede direkte adgang fra stuen til førstesalen via et nyt hul i loftet.

Da vi havde sat os grundigt ind i den gældende trappematematik, stod det klart, at der ikke var plads til en ligeløbstrappe. Så var det på tide at få fat i en fagmand, og via nettet fik vi kontakt med WOOD STEP. Efter en del drøftelser, opmåling på stedet og gode skitser så vores nye trappe dagens lys. Og samarbejdet med WOOD STEP var rigtig godt. I første omgang, tænkte vi på hvide vanger og mørkt træ til trinnene. Da prislisten kom frem, synes vi pludselig, at fyrretræ egentlig var mindst lige så velegnet. Og i dag havde vi valgt fyrretræ – uanset prisen. Vi er rigtig glade for vores trappe. Vi oplever den som et centralt og fint element i den måde, vi har fået indrettet vores hus på.”


Erik og Regitze
 

Fyrretræstrappe til stue

Åbne trin på stuens nye trappe

Fakta om trappen:

Huset i Kartoffelrækkerne i Farimagsgade-kvarteret i København er karakteriseret ved forholdsvis små, kvadratiske rum. Vinduerne er lave. Det er både en charme, men har også været udfordringen i projektet, hvor tre lejligheder er blevet lagt sammen til to.

En trappe skal være god at gå på. Det skal design og trappehældning tage højde for, men her er pladsen begrænset, så for at undgå spildplads er trappekonstruktionen gjort smallere og en smule stejlere, end idealformlen på den perfekte trappe anbefaler.
Det er vigtigt at tænke trappens daglige brug ind i projektet. Her skal trappen udelukkende give adgang til et soveværelse og den skal bruges af voksne. Derfor er den tilpassede konstruktion og specialdesignet ikke et kompromis med komfort.

 • Smal trappe
 • Specialtilpasning/lav højde under vindue 
 • Trin og gerigter i lakeret fyrretræ
 • Hvidmalet vange, trappestolpe og balustre

  

 Vind 1 middag for 2

Vil du dele din egen trappe og oplevelse med at handle trappe hos os?
Hver måned udtrækker vi en vinder blandt alle indsendte trapper.

Så nemt er det at være med
- send en email med følgende oplysninger:

 • Dit navn og din adresse
 • En kort beskrivelse af oplevelse med handlen hos WOOD STEP
 • 4 billeder af trappeprojektet vedhæftes
  (jpg eller png - jo større, jo bedre)

 

Betingelser for at deltage i Månedens vindertrappe:

 • Accept af at billeder offentliggørelse på hjemmesiden
  og internettet generelt
 • Trappen skal være købt hos WOOD STEP
 • Kun én vinderchance pr. kunde
 • Indleveres inden d. 25. i måneden.
  Vinderen får direkte besked og offentliggøres på hjemmesiden


Gevinst:

 • Smartbox gavekort:
  Brasserie - middag for 2 ekskl. drikkevarer (værdi 499,-) • Angiv dit fulde navn
 • Skriv lidt om din oplevelse med WOOD STEP
 • Pak dine billeder af dit WOOD STEP produkt i en ZIP-fil og vedhæft den.

Tilmeld

 

 

Se alle tidligere vindertrapper

Hver måned udtrækker vi en vindertrappe blandt alle WOOD STEP trapper indsendt af kunder. Vi har samlet Tidligere Månedens trapper i en oversigt, så du kan fordybe dig lidt i trapper. Her kan du samle inspiration til din egen trappe.

Får du undervejs en god idé til dit eget projekt, så er du velkommen til at kontakte en af vore erfarne trappeARKITEKTER® . Vi hjælper dig videre med idéen. Kontakt den nærmeste trappeARKITEKT® her.


SE ALLE TIDLIGERE VINDERTRAPPER

Klassisk trappedesign