Showroom i Rødovre

 

WOOD STEP’s trappeudstilling på Sjælland

WOOD STEP’s sjællandske trappeudstilling er centralt placeret i Rødovre – 20 minutters kørsel fra København. I udstillingen på Roskildevej kan private bygherrer se et bredt udsnit af vores mange forskellige trappedele som fx trappeprøver (udsnit af trappemodeller), gelænderdele, træprøver og øvrige trappedetaljer.
Muligheden for at gå i dybden med detaljerne er erfaringsmæssigt en stor hjælp for kunderne. Det giver en større tryghed og gør det nemmere at træffe de rigtige valg: finde de trin, der svarer til gulvene i huset, få vished for at den valgte trappe nu også lever op til forventningen eller hjælpe med en afklaring på, om en standardtrappe opfylder behovet frem for en specialtrappe.

I showroomet er der udover at se og mærke trappernes kvalitet også mulighed for at spørge afdelingens 2 erfarne trappeARKITEKT’er til råds. Janus Damsgaard og Marc Ørskov Hoppe udgør WOOD STEP’s erfarne rådgiverteam på Sjælland, Lolland Falster og Bornholm.

 

 

 

Trappeudstilling - WOOD STEP's showroom i Rødovre

 

Åbningstid i showroom/rutevejledning

Roskildevej 306
2610 Rødovre
86 47 66 66

Åbningstid:
Efter aftale


Åbent hus den første lørdag i måneden

Du har altid mulighed for at besøge udstillingen efter aftale, men én gang om måneden holder vi Åbent hus, hvor du kan komme uden forudgående aftale.

Kommende Åbent hus:
Lørdag d. 6.1.18 mellem kl. 9 og 13.

Ring og aftal besøg i vores trappe showroom:
Janus Damsgaard
trappeArkitekt på Sjælland:
Mobil 30 59 00 42

Marc Ørskov Hoppe
trappeArkitekt på Sjælland:
Mobil 20 84 26 66

 

 

Det er os du møder, når du besøger udstillingen

Janus Damsgaard, trappeArkitekt Sjælland Marc Ørskov Hoppe, trappeArkitekt Sjælland
TrappeArkitekt Janus Damsgaard TrappeArkitekt Marc Ørskov Hoppe
Janus Damsgaard er den ene af vores to faste trappekonsulenter, der har base i afdelingen på Sjælland.
Janus har en solid baggrund, som kommer dig til gode, når du søger hjælp til at designe den helt rigtige trappe. Han har 5 års erfaring i trappebranchen, 10 års erfaring med køkkensalg og -indretning – og er tilmed uddannet tømrer:

”Det er ikke altid, at en kunde er helt afklaret med sine ønsker, når jeg kommer ud – eller de kommer her i udstillingen. Her er det min fornemmeste opgave at spore mig ind på de drømme, der gemmer sig bag de løse idéer, og finde en trappeløsning, der rammer både drøm og budget.”Mark Ørskov Hoppe er uddannet trappeARKITEKT og har siden 2014 haft fast base i Rødovre, hvor han sammen med Janus servicerer vores sjællandske trappekunder. Marc har gennem sin uddannelse været hele vejen rundt om et trappesalg: med montørerne på montage ude hos kunderne, i praktik på snedkeriet i Sverige, hvor WOOD STEP trapperne produceres, og med kollegaer ude at tegne trapper og måle op.

”Det er vigtigt at forstå alle finesser omkring en trappe, når du skal give kunderne den bedste rådgivning. Jeg har alle processer helt inde under huden. Med den viden og erfaring, jeg efterhånden har bygget på, kan jeg rådgive private bygherrer i forhold til alle faser af trappekøbet – fra de første spæde idéer til trappen kan monteres ude hos kunden.”

Ring til Janus: Mobil 30 59 00 42 Ring til Marc: Mobil 20 84 26 66

 

 

 

Book et besøg af trappekonsulenten

Trappestudiet er en stor hjælp til afklaring, men ofte er der brug for en mere udførlig rådgivning inden du når så langt som at bestille trappen og finpudse de sidste detaljer. Det er en stor investering i boligen at købe trappe, og for flertallet er det en investering, som kræver mange overvejelser inden det endelige valg træffes, og du låser dig endeligt fast på en løsning. Her tilbyder vores sjællandske konsulenter at komme hjem til dig.

Besøget vil afklare dine muligheder, så du har de bedste forudsætninger for at træffe et valg, du bliver glad for – ikke bare nu, men også de næste mange år. En trappe i træ skal holde i generationer, så det er vigtigt at både design og kvalitet er langtidsholdbar.

 

 

- Et besøg inkluderer…

  • Opmåling af trappehul/trappe
  • Inspiration til dit valg af trappe
  • Sparring på dine egne idéer
  • Grundplanstegning
  • Budgetter
  • 3D tegning af trappen
  • Professionel projekthjælp – fx hjælp til praktik, teknik og aftaler med håndværkere

Det er gratis at få besøg af trappeARKITEKTEN®, når du køber trappen hos os. Ellers koster besøget 1200 kr.
Du kan hente inspiration til at planlægge dit trappekøb her.