TrappeARKITEKTEN er din garanti for tryghed

TrappeArkitekten kan hjælpe dig med at afdække dine muligheder her og nu, når du skal købe trappe. Hjælpen sikrer dig også, at du får valgt en fremtidssikret løsning, der ikke kun er brugbar i dag, men også tilpasser sig familiens behov i takt med at behovene ændrer sig – fx når I går fra at være småbørnsfamilie til at være familie med teenagere.
Arkitekten kan rådgive dig omkring hele planlægningsprocessen, så du har det bedste beslutningsgrundlag inden din trappe overhovedet sættes i produktion.

Grundigt forarbejde er vigtigt
Der går mange overvejelser og beslutninger forud for køb af trappe. De beslutninger, du træffer nu, er vigtige. Afhængig af dit byggeprojekts omfang skal du fx være opmærksom på hvilke byggeregler, der gør sig gældende, når 1.salen eller kælderen skal inddrages i beboelsesarealet, hvilke krav en trappe skal leve op til for at opfylde bygningsreglementet, hvilke materialer, du skal vælge – og hvilke, du bør gå udenom, hvis du vil undgå unødige ærgrelser, hvordan du børnesikrer trappen bedst muligt o.s.v. Her kan arkitekten rådgive omkring dine valg.

Planlæg dit trappekøb

 1. Skitsering af trappe
  Du har måske allerede gjort dig tanker om, hvordan din trappe skal se ud? Eller overvejet den planløsning og placering af trappen, du kunne tænke dig? Men kan drømmene realiseres, kender du til alle dine muligheder – eller er du lige nu i gang med at spore dig ind på en forkert løsning?

  TrappeArkitekten kan hjælpe dig med at afdække dine muligheder allerede i den indledende idéfase, hvor alle idéer skal på bordet. Arkitekten lytter til dine ønsker og krav til både bolig og trappe. Hvem er I, hvad drømmer I om og hvilken budgetramme har I? Det giver dig tidligt i planlægningen et klart billede af om drømmene kan realiseres, om der findes lovgivning og byggeregler som kan have indflydelse på dine valg, hvor meget trappen fylder i dit samlede budget – og hvor lang leveringstid, du skal påregne.


 2. Budget
  Nu kender du prisen på trappen, men snakken med trappeArkitekten® har måske sat gang i nye tanker omkring det samlede byggeprojekt? Er der behov for justering af det samlede byggeri og hvad betyder det for økonomi og tidsplan? Hvor meget kan/vil du selv lave, og hvor skal du ud og købe hjælp?


 3. Søg byggetilladelse
  Sørg for at være i god tid med at indhente alle byggetilladelser og vær opmærksom på, at der kan være lang sagsbehandlingstid. Skal du lægge lejligheder sammen gælder særlige regler. Læs mere om lejlighedssammenlægning her.


 4. Før trappen sættes i produktion
  Ønsker du at holde fast i den trappe, du allerede har fået tegning og pris på – eller er der detaljer, du gerne vil tilføje eller ændre?

  TrappeArkitekten kan rådgive dig omkring, hvad dine ændringer betyder for pris og leveringstid.

  For at få afklaret de sidste detaljer kan du med fordel besøge et af vore showrooms. Vi har udstillinger i Tørring, Odense og Rødovre. Her kan du se og mærke håndværk, finish og detaljer og få en snak med trappeArkitekten. Find nærmeste showroom.

  Arkitekten kommer også gerne hjem til dig igen, hvorefter du de får endelige trappetegninger til godkendelse. Nu sættes produktionen i gang.


 5. Levering/montering af trappe
  Vi kan sørge for både levering og montering af din trappe, men ønsker du selv at stå for montering koordinerer vi levering med dig.

  TrappeArkitekten® kan under alle omstændigheder hjælpe dig med at lægge en nøjagtig tidsplan, så du kan afpasse aftaler med de øvrige håndværkere i huset.

Få hjælp af trappeARKITEKTEN® til at planlægge dit køb

Besøg af trappeARKITEKTEN® inkluderer…

 • Opmåling af trappehul/trappe
 • Inspiration til dit valg af trappe
 • Sparring på dine egne idéer
 • Grundplanstegning
 • Budgetter
 • 3D tegning af trappen
 • Professionel projekthjælp


Det er gratis at få besøg af trappeARKITEKTEN®, når du køber trappen hos os. Ellers koster besøget 1200 kr.Berit og Morten fik hjælp af trappeARKITEKTEN®
"Vores nye hus var bogstaveligt talt en rå firkantet betonkasse, da trappeArkitekten® kom her for at måle op første gang. Vi havde svært ved at forestille os, hvordan den færdige trappe skulle se ud, men han kunne med det samme se for sig hvad der ville passe ind i miljøet. Vi drøftede materialer, men design overlod vi til konsulenten."


Marianne og Lars har designet deres egen trappe med hjælp fra trappeARKITEKTEN®
"Vi har selv designet udtrykket i trappen (ligesom vi selv har tegnet resten af huset), og specielt svinget, letheden og trappestarten fungerer godt. Den asymmetriske trappestart gør at det ser ud som om trappen vokser ud af rummet og ikke er placeret bagefter, endvidere er det let at komme op af trappen fra flere vinkler"


TrappeARKITEKTEN® giver dig sparring på dine idéer, men valget er i sidste ende dit:


Kontakt nærmeste trappeARKITEKT

JYLLAND:

FYN:

 
Christian Munk Pedersen Lenette Olesen, trappearkitekt Fyn  

Christian Munk Pedersen
trappeArkitekt i Jylland:

Direkte 87 10 44 00
Mobil 23 43 46 75 Lenette Olesen
trappeArkitekt på Fyn:

Mobil 51 97 97 95
 

SJÆLLAND OG ØER:

 
Janus Damsgaard, trappeArkitekt Sjælland Marc Ørskov Hoppe, trappeArkitekt Sjælland  

Janus Damsgaard
trappeArkitekt på Sjælland:

Mobil 30 59 00 42


Marc Ørskov Hoppe
trappeArkitekt på Sjælland:

Mobil 20 84 26 66
 

Book trappeARKITEKTEN®

Udfyld formularen og book et møde med en af vores dygtige og erfarne trappeArkitekter:.

Kontakt

* Skal udfyldes

En WOOD STEP trappe inkluderer:

 
WOOD STEP mærket 

Garanti for kvalitet
Alle vore specialtrapper har vores garantimærke – WOOD STEP mærket. Det er din garanti for at trappen holder det den lover: unikt dansk design i topkvalitet. Mærket er også garanti for, at trappen bevarer sin værdi gennem generationer.

 

Mest trappe for pengene
Vi sørger altid for, at du får mest muligt trappe for dine penge. Vi sammenholder dine idéer, krav til funktionalitet, byggestil, økonomi og ønsker om materialer – og fusionerer det hele i en trappe, der tilgodeser både drømme og budget.

 

Professionel og erfaren rådgivning
Du er i trygge hænder. Vi har mere end 25 års erfaring med rådgivning, produktion og montage af trapper – og er Danmarks førende trappespecialister. Vi har erfaring med at løse alle typer projekter – store som små. Vi sørger med andre ord for, at dit byggeprojekt kommer sikkert i mål.

 

Trapper i træ
Det er et håndværk at producere en trappe i træ – et levende håndværk, som vi sætter en stor ære i at værne om. Et af vore kendemærker er specialtrapper produceret efter gamle traditionsrige principper, hvor der er kælet for selv den mindste detalje.

 

Landsdækkende
Med showroom i Rødovre, Odense og Tørring nord for Randers er vi altid lige i nærheden af dig. Det er vores erfaring, at det har stor værdi, at kunne se og røre ved kvaliteten inden bestilling af trappen. I udstillingerne står vores TrappeArkitekter klar til at hjælpe dig med de sidste vigtige valg.

 

Specialuddannede montører
Det kræver en specialist at montere en specialtrappe. Hos WOOD STEP uddanner vi vores egne montører, for at vi kan levere et produkt, der lever op til vores kvalitetskrav fra A-Z. Når trappen monteres af os, gennemgår vores montører trappen sammen med dig, for at sikre, at du er helt tilfreds inden vi kører videre til næste opgave.